AcasăLifestyleMondenMAI BINE-N CLUB - Alibec, după scandalul Euro 2016, își îneacă amarul...

MAI BINE-N CLUB – Alibec, după scandalul Euro 2016, își îneacă amarul în alcool

spot_img

DISTRIBUIȚI

Paparazzi sunt pe urmele lui Denis Alibec, fotbalistul care a ținut prima pagină a ziarelor la Euro 2016, nu pentru talentul demonstrat pe teren, ci pentru că ar fi fumat în vestiar la meciul cu Franța, apoi s-a accidentat la cel cu Albania. Acum a fost surprins de paparazzi sudând țigară după țigară și golind paharele.

alibec

Dacă tot va fi indisponibil pentru această vară şi foarte posibil şi pentru toamnă, din cauza unei leziuni a ligamentelor care îl va ţine departe de gazon circa trei uni, Alibec s-a dus acasă, pe litoral (Mangalia) şi a consumat, într-un club din Mamaia, cât l-au ţinut ficatul, respectiv plămânii, arată cancan.ro
După meciul pierdut cu Albania, Marius Șumudică a dezvăluit că elevul său plângea, de ciudă că echipa a pierdut, iar el s-a accidentat grav. Cu toate aceastea, câteva zile mai târziu, suferința fiind atât de mare, a fost tratată românește: cu alcoolizare și afumare în club.
Alibec nu e primul fotbalist din Liga I care petrece noaptea în club într-un moment în care teoretic trece printr-o depresie pe care trebuia poate să o trateze acasă, în liniște. Vârful lui Dinamo, Harlem Gnohere, a petrecut în club a doua zi după moartea, chiar pe teren, a bunului său prieten Patrick Ekeng.
Mai multe, aici.
sursă foto: cancan.ro (paparazzi), digisport.ro (foto pe teren)
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA