AcasăMARAMURESUL ISTORICMAI - Au fost predate 432 autovehicule uzate si s-au cumparat 144...

MAI – Au fost predate 432 autovehicule uzate si s-au cumparat 144 autospeciale noi-noute

DISTRIBUIȚI

În anul 2012, Direcția Logistică din cadrul Ministerului Administrației și Internelor a accesat Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional, prin predarea unui număr de 432 autovehicule uzate. Acest demers permite achiziţionarea unui număr de 144 autospeciale.

Economia preconizată prin accesarea programului este de 1.641.600 lei, sumă reprezentând contravaloarea tichetelor valorice obţinute de la colectorii autorizaţi. Achiziţia va fi realizată prin licitaţie deschisă, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 34/2006, cu modificările şi completările ulterioare, deschiderea ofertelor fiind planificată pentru data de 25.10.2012.

În prezent, gradul de asigurare cu mijloace de transport la nivelul M.A.I. este de 41,9%. Una dintre posibilităţile identificate de reducere a deficitelor este accesarea Programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional.

Realizarea cadrului legal pentru persoanele juridice de accesare a Programului a oferit posibilitatea M.A.I. să achiziţioneze în anul 2011 un număr de 30 de autospeciale de teren Dacia Duster.

Acestea au fost repartizate ataşaţilor de afaceri interne ai României din Europa. În acest mod, s-a economisit suma de 342.000 lei, preţul fiind diminuat cu 11.400 lei/autovehicul.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA