AcasăActualitateSocialMAFIA TĂIETORILOR DE LEMNE - Jurnalistul Andrei Ciurcanu dă de pământ cu...

MAFIA TĂIETORILOR DE LEMNE – Jurnalistul Andrei Ciurcanu dă de pământ cu autoritățile din Maramureș: “A adormit bețivănește pe sub mesele interlopilor!”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Regizorul și jurnalistul Mihai Dragolea a fost bătut joi de 20 de indivizi într-o pădure de pe raza comunei Coșna (județul Suceava) din cauza faptului că filma un documentar internațional despre tăierile ilegale de păduri din România. Hoții de lemne nu l-au bătut doar pe Dragolea, ci și pe activistul de mediu Tiberiu Bosutar, care îi ajuta să identifice dovezile furtului de lemne din Bucovina. Echipamentul jurnalistului și toate înregistrările acestuia au fost distruse de indivizii violenți, scrie EVZ.ro

Atacul a fost sever, două dintre victime pierzându-și cunoștința în drum spre Spitalul Municipal din Vatra Dornei. Câțiva dintre atacatori au fost identificați și duși la Secția 15 de Poliție din Vatra Dornei. Avocații Greenpeace au intrat deja în legătură cu victimele conștiente și le oferă asistență juridică de urgență.  Cerem Inspectorului General al Poliției Române și Inspectorului Șef al IPJ Suceava să se implice direct în soluționarea acestui caz și să urmărească ancheta până la finalizarea ei!” se arată în postarea publicată de Greenpeace România.

După mediatizarea acestui caz, jurnalistul Rise Project, Andrei Ciurcanu, a criticat dur autoritățile din Suceava și Maramureș într-o postare publicată pe contul său de Facebook.

Indiferent ce sentimente trezeste acest om in societate si administratie, niciun argument nu poate motiva agresarea! In locurile unde oamenii isi fac dreptatea cu bata si pumnul in padure nu mai exista control, frica de autoritate si retinere! De ce? Pentru ca autoritatea lipseste cu desarvire!

A adormit betivaneste pe sub mesele interlopilor! Chicoteste precum un pui anemic si costeliv in curtea unde ora exacta e data de tapinari! Asa cum se intampla si-n Maramures!

Inca o data! Indiferent daca urasti sau iubesti un personaj precum Bosutar, nu exista explicatie pentru fotografia postata acum cateva zeci de minute de acest om. In Suceava nici macar nu e vorba de Bosutar, e vorba despre coruptie, analfabetism administrativ, delasare si lehamite! Si de foarte multi bani!” a scris jurnalistul Andrei Ciurcanu.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA