AcasăEvenimentSportMAFIA PARIURILOR SPORTIVE – Arbitri români prezentați ca fiind de altă naționalitate...

MAFIA PARIURILOR SPORTIVE – Arbitri români prezentați ca fiind de altă naționalitate ar fi condus meciuri în Liga I

spot_img

DISTRIBUIȚI

MAFIA PARIURILOR SPORTIVE  Arbitri români care ar fi fost prezentaţi ca turci, sloveni sau bulgari au condus meciurile unor echipe din Liga I aflate în stagii de pregătire în Cipru şi Turcia. Aceşti arbitri ar fi încercat să influenţeze rezultatul partidelor pentru mafia pariurilor, informează gsp.ro.

Potrivit sursei citate, trei arbitri activi și unul retras, toţi din România, au luat decizii inexplicabile în meciurile pe care le-au condus.

Cristian Catană, secretarul AJF Dâmboviţa, arbitru în Liga a III-a, a condus meciul Astra – Pogon Szczecin, scor 1-3, fiind prezentat de organizatorul amicalului drept bulgar. Centralul a dictat două penaltiuri, câte unul pentru fiecare echipă, ambele ratate intenţionat. La penaltiul petru Astra, uşor acordat, Săpunaru trimis balonul uşor la portar, dar arbitrul a cerut repetarea loviturii. Daniel Niculae a şutat intenţionat pe lângă poartă, lăsând impresia că nu vrea să se implice în trucarea rezultatului. Şi polonezii au ratat intenţionat lovitura de la 11 metri primită, relatează News.ro.

„Din moment ce jucătorii mei refuză să marcheze din penalti, vă daţi seama. La fel şi jucătorii adverşi. Prima repriză a ţinut 52 de minute, mă plictisisem. I-am tot spus că s-a terminat. A dat penalti după o fază în careu la noi, au dat pe lângă poartă. A râs şi antrenorul lor. A fost mizerabil! Sunt mizerii care se întâmplă”, a declarat, joi, antrenorul Marius Şumudică, pentru Digi Sport.

Arbitrul Dan Petre şi asistenţii Laurenţiu Nicolae şi Cristian Grigoraşcu, ultimul retras din activitate, ar fi condus ca „brigadă slovenă” meciul amical CFR Cluj – FC Ufa. Arbitrul a dictat uşor un penalti pentru CFR în prelungirile primei reprize. Pentru că jucătorul clujenilor a ratat, arbitrul a cerut repetarea loviturii, iar CFR a deschis scorul.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA