AcasăLifestyleMachiajul pentru Revelionul 2021!

Machiajul pentru Revelionul 2021!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Machiajul pentru seara de revelion este unul foarte important. Cu toate ne dorim să arătăm spectaculos în noaptea dintre ani. Mai jos vă propunem mai jos tendințele în materie de make-up pentru acest eveniment.

În acest sezon s-a decis abandonarea completă a restricțiilor – opțiunile îndrăznețe de machiaj au îmbinat tendințele strălucitoare și arta reală. Rămâne doar să alegi ceea ce îți place.

Față

În prezentările de toamnă-iarnă 2020/21, practic nu au existat experimente cu fondul de ten. Era important doar nivelarea tonului, astfel încât să poată servi drept fundal clar pentru accente atrăgătoare pe ochi și buze. Focalizarea exagerată asupra strălucirii pielii a dispărut – make-up artiștii urmăreau ceva între o strălucire proaspătă și un finisaj mat catifelat.

Nu cu mult timp în urmă, a existat o tendință numită mochi skin, inspirată de dulciurile japoneze mochi: acest desert are o textură mată translucidă și este perceput ca moale și elastic în același timp. Oare nu sunt aceștia parametrii pielii sănătoase? Accentul este pus pe efectul volumului natural, fermitate, echilibru între strălucire și finisaj mat. Rezultatul arată mai natural decât, de exemplu, tehnica pielii din sticlă, care vizează o strălucire lucioasă a pielii.

Toate acestea pot fi luate în considerare la crearea machiajului pentru Anul Nou. Tenul, ca în orice alt machiaj festiv, ar trebui să fie impecabil, datorită imperfecțiunilor vizibile ale pielii, machiajul frumos al buzelor sau al ochilor nu va produce efectul dorit. Este bine că pe piață există o varietate mare de produse cosmetice, și le poți alege pe cele potrivite accesând https://makeup.ro/brand/54753/

Apropo, blush-ul și iluminatorul în multe look-uri sunt fie absente, fie utilizate la minimum. Toamna și iarna 2020/21 este despre naturalețe.

Ochi

Pentru cei care intenționează să se concentreze asupra ochilor în machiajul lor pentru noapte dintre ani, make-up artiștii oferă zeci de opțiuni diferite: inspirați de clasici și departe de ei. Toată lumea poate găsi ceva pe placul lor. Printre cele mai simple și familiale sunt săgețile negre, care în machiajul de Anul Nou pot fi mai largi și mai vizibile decât în ​​cele de zi cu zi;

Make-up artiștii au experimentat mai mult – și au optat pentru smokey multicolor. Au reușit să combine cu succes culori care sunt rareori apropiate unele de altele: albastru, galben, negru, violet, verde sau roșu. De ce să nu folosești această idee în machiajul tău de Anul Nou?

Buze

În ceea ce privește machiajul buzelor, există mai puține inovații îndrăznețe decât în ​​machiajul ochilor. Anul acesta s-a mers pe clasic – buzele roșii. Culoarea bordo este de asemenea relevantă. Estomparea conturului vă va permite să faceți machiajul mai original și a crea efectul buzelor sărutate.

Indiferent de machiajul pe care îl vei realiza, este important să ai o dispoziție minunată și să zâmbești. Totul depinde doar de tine! La mulți ani!

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA