AcasăActualitate112MĂCEL ÎN ANGLIA – 30 de români și polonezi s-au bătut cu...

MĂCEL ÎN ANGLIA – 30 de români și polonezi s-au bătut cu bâte în plină stradă (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

MĂCEL ÎN ANGLIA  Străzile din Birmingham au fost martore unor violențe incredibile în plină zi. Două grupuri, unul de români și unul de polonezi, s-au încăierat în plină stradă, lovindu-se reciproc cu bâte de baseball și aruncând cu diverse obiecte. Scenele de o violență extremă au fost filmate de unul dintre martori și au apărut în spațiul public. Bătaia generală ar fi avut loc pe 29 noiembrie, conform ziarulromanesc.net.

MĂCEL ÎN ANGLIA  Potrivit unui martor citat de Daily Mai, bătaia a durat aproximativ 10 minute, doi dintre bărbați fiind răniți.

„Au fost scene cu adevărat incredibile. Oamenii se loveau unul pe altul cu bucăți mari de lemn, unii erau loviți la cap, sângerau”, a spus patronul unui local din zona unde au avut loc violențele.

Poliția a comunicat că din informațiile pe care le deține două persoane au suferit răni, una având leziuni la un picior după ce a fost lovit de o mașină, iar alta avea tăieturi la cap. Ambele au refuzat în schimb să fie transportate la spital.

Polițiștii vor încerca acum să identifice toate persoanele ce apar pe imagini pentru a le chema la audieri în legătură cu evenimentele filmate.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA