Acasă Actualitate 112 MACABRU – Trei bărbați s-au spânzurat în aceeași noapte, în județul Constanța

MACABRU – Trei bărbați s-au spânzurat în aceeași noapte, în județul Constanța

DISTRIBUIȚI

MACABRU  Trei bărbați și-au pus capăt zilelor, în noaptea de miercuri spre joi, spânzurându-se. Toate cele trei tragediile s-au petrecut în județul Constanța, unul dintre sinucigași fiind găsit într-un cimitir, spânzurat în clopotniță.

În zona Valea Seacă din localitatea constănțeană Valu lui Traian, localnicii care au plecat dimineață la muncă, au avut parte de o imagine de groază! În clopotnița cimitirului atârna în bătaia vântului trupul neînsuflețit al unui bărbat. Oamenii au sunat la 112, dar echipajul ambulanței nu a mai avut ce să îi facă, pentru că omul era deja mort, probabil din cursul nopții.

MACABRU  În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că este vorba de un localnic, în vârstă de 59 de ani, care nu a lăsat nici un bilet de adio prin care să-și explice gestul și nu se știa să aibă vreo problemă gravă.

O altă descoperire macabră a fost făcută în Cernavodă. Un bărbat de 32 de ani a fost văzut atârnând în afara apartamentului, cu un laț legat de consola aparatului de aer condiționat. Nici în acest caz polițiștii nu au găsit vreo explicație a gestului și, la fel, nimeni nu știa de probleme care să îl împingă la acest gest.

Cel de-al treilea caz de suicid prin spânzurare a fost semnalat în localitatea Lumina. Un alt bărbat de aproximativ 60 de ani s-a spânzurat, de această dată ștreangul fiind legat de bolta viței de vie. În acest caz există informații potrivit cărora victima avea probleme cu alcoolul și există posibilitatea ca din cauza acestora să își fi pus capăt zilelor.

Polițiștii constănțeni au deschis anchete pentru a se stabili exact împrejurările în care au avut loc decesul celor trei bărbați.

 

Sursă info.

Sursă foto.

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA