spot_img
AcasăEvenimentSportLUPTE - Un român care muncește pe șantier în Germania s-a calificat...

LUPTE – Un român care muncește pe șantier în Germania s-a calificat la Jocurile de la Rio

DISTRIBUIȚI

LUPTE Poveste incredibilă a unui român care va participa la Olimpiadă. Ionuţ Panait munceşte nouă ore pe zi în construcţii, departe de ţară, iar seara merge la antrenamente, la lupte greco-romane. Munca i-a fost răsplătita cu un loc în echipa României pentru Rio, informează B1 TV.

LUPTE ”Eu am plecat în 2012 în Germania. Acolo lucrez de patru ani pe șantier, pun sticlă pe casă. Dimineața de la 7 la 5 la lucru, seara merg și mă antrenez.

Eu mă pregatesc tot timpul. Și în Germania am un club, lupt în Bundesliga. Sezonul începe în septembrie și se termină în februarie. Pană atunci eu mă pregatesc singur”, a spus acesta pentru Digi FM.

Munceşte nouă ore zilnic, iar după program se antrenează singur. Prin perseverenţă s-a calificat la Olimpiadă, la lupte greco-romane. Este un exemplu pentru cei din jurul său, iar toată lumea îl sprijină.

”Am luat o săptămână de concediu, am mers în Mongolia, am ieșit primul și apoi am zburat în Germania că trebuia să fiu la muncă.

Dacă faci cu pasiune… E foarte, foarte greu să muncești nouă ore și apoi la antrenament și apoi la 6 pleci la muncă. Eu fac acest sport de 26 de ani de zile”, a mai afirmat sportivul.

Ionuț Panait a mai participat și la Olimpiada din 2008 de la Bejing. Luptătorul mai are în palmares şi două medalii de argint la Campionatul european.

sursa info

sursa foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA