AcasăEvenimentLUPTĂ CONTRACTRONOMETRU - Misiune de salvare a turiştilor blocaţi în telescaunul de...

LUPTĂ CONTRACTRONOMETRU – Misiune de salvare a turiştilor blocaţi în telescaunul de la Şuior (FOTO)

DISTRIBUIȚI

LUPTĂ CONTRACTRONOMETRU Pompierii băimăreni alături de jandarmii montani, salvamontiști și personal medical din cadrul SMURD și SAJ Maramureș au dus o luptă contracronometru în seara de duminică, 17 septembrie, pentru a salva peste 20 de persoane surprinse de furtună și rămase blocate în telescaunul din stațiunea Șuior.

LUPTĂ CONTRACTRONOMETRU Printre persoanele rămase blocate în telescaun se aflau și 4 copii, unul dintre ei în vârstă de trei luni. Pompierii alături de jandarmi și salvamontiști s-au mobilizat pentru salvarea micuțului care era în pericol de hipotermie.

Copilul a fost coborât în siguranță de către salvamontiști și pompieri, iar apoi a fost predat unui echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță.

De asemenea, în întreg județul Maramureș, pompierii alături de comitetele locale pentru situații de urgență acționează pentru înlăturarea efectelor furtunii declanșate în contextul codului portocaliu de vreme rea.

Zeci de arbori și acoperișuri de case și blocuri au fost smulse de furia vântului.

În Pasul Gutâi pe DN 18, circulația este blocată complet, iar pe DJ 184 se circulă pe un singur sens.

LUPTĂ CONTRACTRONOMETRU Echipaje ale poliției rutiere se află în zonele cu probleme și dirijează circulația.

Pompierii alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, precum și alături de reprezentanții comitetelor locale pentru situații de urgență vor acționa în continuare pentru înlăturarea efectelor negative produse de furtună.

Info ISU Maramureş

citeşte şi MISIUNE EXTREMĂ – 24 de turiști salvați la Șuior din după ce au rămas blocați în telescaune. Printre ei se afla și un copilaș de numai 3 luni

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA