AcasăActualitateSocialLUCRĂRILE SUNT APROAPE FINALIZATE - Aeroportul Interațional Baia Mare va fi operațional...

LUCRĂRILE SUNT APROAPE FINALIZATE – Aeroportul Interațional Baia Mare va fi operațional cel târziu din vară

DISTRIBUIȚI

LUCRĂRILE SUNT APROAPE FINALIZATE  Directorul general al Aeroportului Internațional Baia Mare, Dorin Buda, spune că cel târziu la vară maramureșenii vor putea zbura de aici atât pe curse naționale cât și internaționale.

„Lucrările de modernizare a Aeroportului Baia Mare sunt finalizate în proporție de 99%. Cred că maramureșenii vor avea o surpriză plăcută, cel târziu în vară, dar noi sperăm că și mai repede, aeroportul va deveni operațional și maramureșenii vor putea zbura de aici spre rute interne și externe”, spune directorul aeroportului băimărean, conform MaramureșTV, citat de PortalSM.ro.

Acesta a mai adăugat că în prezent se poartă discuții cu două companii low-cost.

„Imediat ce aeroportul va fi operațional vor fi semnate și contractele cu companiile low-cost. Discuțiile le port acum cu două companii, dar contractul va fi semnat doar cu una dintre acestea. Decizia de a opera noi rute externe aparține exclusiv companiilor aeriene, dar cele mai probabile rute vor fi Paris, Londra, Roma, Milano și Madrid. București va fi cu siguranță”, a mai spus Dorin Buda.

Cel mai probabil, Aeroportul Baia Mare negociază cu Wizz Air și Ryanair.

Dacă sătmărenii nu se mișcă repede, atunci ar putea pierde câteva curse internaționale de pe Aeroportul Satu Mare în favoarea celui din Baia Mare. Pentru aeroportul sătmărean sunt vehiculate curse spre Paris, Roma și spre Germania.

Sursă info: maramurestv.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA