Acasă Actualitate LUCRĂRI VITAL – Orașul Ulmeni și localitățile Arduzel, Țicău, Tohat, Vicea dar...

LUCRĂRI VITAL – Orașul Ulmeni și localitățile Arduzel, Țicău, Tohat, Vicea dar și o stradă din Baia Mare rămân astăzi fără apă

DISTRIBUIȚI

LUCRĂRI VITAL  Băimărenii de pe strada Forestierului rămân fără apă la robinete timp de câteva ore astăzi, 4 iulie. Sistarea furnizării de apă potabilă de către societatea Vital vine ca urmare a unor lucrări de modernizare și reabilitare a rețelei de apă potabilă din această zonă.

Potrivit Vital, sistarea furnizării de apă potabilă va avea loc astăzi între orele 9:00 și 16:00.

De asemenea, orașul Ulmeni, dar și alte localități maramureșene din această zonă vor rămâne fără apă astăzi, între orele 8:30 și 19:00.

Miercuri, 4 iulie 2018 între orele 08.30-19.00 se va întrerupe furnizarea apei potabile în localitățile: Ulmeni, Arduzel, Țicău, Tohat și Vicea pentru efectuarea unor lucrări la Stația de tratare a apei din orașul Ulmeni.

Societatea Vital S.A. solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această întreruperea a apei să își asigure necesarul de apă pentru perioada menționată.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. tel: 0262 212550; 0262 215150, *1,*2 și 0362 401052, *3. Vă mulṭumim pentru înṭelegere”, se arată în comunicatul Vital.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA