AcasăActualitateLUCRĂRI LA REȚEA - Furnizarea apei va fi sistată azi, temporar, în...

LUCRĂRI LA REȚEA – Furnizarea apei va fi sistată azi, temporar, în tot cartierul Firiza

DISTRIBUIȚI

LUCRĂRI LA REȚEA Pentru realizarea unor lucrări de reparații și modernizare la rețeaua de distribuție a apei potabile se va întrerupe furnizarea apei în cartierul Firiza din Baia Mare.

Prin urmare, S.C. VITAL S.A. anunţă că luni, 17 februarie 2020, în intervalul orar 09.00 – 14.00 va avea loc întreruperea programată a furnizării apei potabile, către consumatorii din cartierul Firiza.

Pe perioada executării lucrărilor pot apărea disfuncționalități în furnizarea apei: lipsă presiune, apă cu turbiditate ridicată. Aceste disfuncționalități nu vor fi de durată, iar în momentul stabilizării debitului, apa va putea fi consumată cu încredere, ca si până în prezent.

Societatea VITAL S.A. solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat. Totodată, recomandăm consumatorilor afectați de această întrerupere să își asigure necesarul de apă pentru perioada menționată.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C. VITAL S.A. 0262/215150, 1, 2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Comunicat de presă SC VITAL SA

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA