spot_img
AcasăActualitateLUCRĂRI LA REȚEA - Furnizarea apei, întreruptă în 7 localități maramureșene, dar...

LUCRĂRI LA REȚEA – Furnizarea apei, întreruptă în 7 localități maramureșene, dar și un cartier din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

LUCRĂRI LA REȚEA Maramureșenii din mai multe localități din județ vor rămâne fără apă potabilă la robinete azi, 20 februarie, timp de câteva ore. Sistarea furnizării de apă potabilă de către societatea VITAL vine ca urmare a unor lucrări necesare de reparații la rețeaua de distribuție a apei potabile.

Astfel, între orele 9:00 și 14:00, furnizarea apei va fi sistată în localitățile Rus, Șindrești, Unguraș, Berințe, Groși, Satu Nou de Sus și Ocoliș.

Tot din cauza unor lucrări de reparații la rețea, mai multe străzi din Baia Mare, dar și un întreg cartier, vor rămâne timp de câteva ore fără apă la robinete.

Mai exact, sistarea furnizării de apă va avea loc între orele 9:00 și 14:00 în cartierul Firiza și străzile Valea Neagră și Dealul Groșului.

Chiar dacă aceste lucrări creează disconfort, SC VITAL SA îi asigură pe cetățeni că sunt necesare pentru a îmbunătății serviciile de furnizare a apei și canalizare oferite, dar și pentru a asigura tuturor locuitorilor accesul în condiții optime al acestor servicii.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA