spot_img
AcasăAdministrațieLUCRĂRI ÎN PASUL GUTÂI - Pericolul căderilor de bolovani pe DN 18...

LUCRĂRI ÎN PASUL GUTÂI – Pericolul căderilor de bolovani pe DN 18 a determinat autoritățile să demareze lucrări de punere în siguranță a traficului rutier

spot_img

DISTRIBUIȚI

LUCRĂRI ÎN PASUL GUTÂI  Societatea care asigură întreținerea drumului național DN 18, va executa lucrări de punere în siguranță a traficului rutier în zona versanților montani. Lucrările de protecție a versanților, prin derocare și amplasarea de plase ancorate și bariere, cu sprijinul unei firme specializate, pentru a împiedica căderea stâncilor și bolovanilor de pe versanți vor fi executate începând din data de marți, 18 iunie a.c. între km 20+385 și km 20+425, respectiv km 21+620 și km 21+720; km 21+800 și km 21+930; km 24+710 și km 24+810; km 24+940 și km 25+115; km 35+090 și km 35+160.

„Executarea lucrărilor la versanții din pasul montan pot pune în pericol siguranța participanților din trafic, având în vedere faptul că echipele de intervenție vor proceda la dislocarea rocilor instabile. În acest context, traficul rutier va fi restricționat în zonele cu lucrări și va fi dirijat prin semafoare rutiere, respectiv și de către angajații firmei cu palete. De asemenea, în zonă vor fi prezente echipaje ale poliției rutiere”, a precizat prefectul Vasile Modovan.

Pentru a evita blocajele rutiere în trafic, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență recomandă ca rută alternativă pentru vehiculele cu o greutate de până la 7,5 tone folosirea traseului Baia Mare – Baia Sprie – Cavnic – Ocna Șugatag – Ferești – Sighetu Marmației, respectiv Baia Mare – Baia Sprie – Cavnic – Budești – Călinești – Bârsana. Pentru vehiculele cu o greutate mai mare de 7,5 tone, respectiv TIR-uri recomandăm ca rută alternativă Baia Mare – Seini-Livada-Negrești Oaș-Dealul Huta-Certeze-Sighetu Marmației.

 

Informații furnizate de C.J.S.U. Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA