AcasăActualitateLUCRĂRI DE REABILITARE – Vital anunță sistarea temporară a furnizării de apă...

LUCRĂRI DE REABILITARE – Vital anunță sistarea temporară a furnizării de apă în mai multe cartiere și străzi din Baia Mare și Sighetu Marmației

DISTRIBUIȚI

LUCRĂRI DE REABILITARE   Băimărenii de pe strada Păunului și strada Garoafei vor rămâne, temporar, fără apă la robinete astăzi, 27 aprilie 2017. Oprirea furnizării de apă potabilă a fost anunțată de către Societatea Vital pe site-ul oficial al acestora și vine ca urmare a unor lucrări de modernizare și reabilitare a rețelei de apă potabilă.

Pe străzile mai sus menționate, sistarea furnizării de apă potabilă va avea loc între orele 10:00 și 14:00.

În Sighetu Marmației, cartierele și străzile care vor rămâne fără apă sunt următoarele: Cartierul 1 Mai, Cartierul Alexandru Ivasiuc, strada Alexandru Ivasiuc și strada Vasile Alexandri. Sistarea temporară a furnizării apei potabile în aceste zone va avea loc între orele 9:00 și 17:00 și vine ca urmare a unor lucrări de reabilitare și modernizare a rețelei de apă.

Deși creează disconfort, lucrările sunt necesare pentru ca serviciile oferite de către societatea Vital să fie îmbunătățite și pentru ca locuitorilor din aceste zone să le fie asigurat accesul la apă potabilă și canalizare.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA