spot_img
AcasăAdministrațieLUAȚI PRIN SURPRINDERE – Angajații din Primăria Baia Mare au avut parte...

LUAȚI PRIN SURPRINDERE – Angajații din Primăria Baia Mare au avut parte de un control inopinat în timpul orelor de program

DISTRIBUIȚI

LUAȚI PRIN SURPRINDERE  Nu mai este o noutate pentru nimeni că unii dintre angajați, în general, fentează programul de lucru cum pot. Acest lucru se întâmplă mai ales în instituțiile publice cu mulți angajați unde este destul de dificil să urmărești dacă și cum își fac aceștia treaba.

Conducerea administrației locale a venit însă cu o soluție pentru a limita „chiulul” angajaților. Periodic vor fi organizate controale inopinate prin care se verifică prezența celor angajați să își desfășoare activitatea în folosul cetățenilor.

Un prin control a avut loc zilele trecute, când angajații primăriei au avut parte de prima acțiune de acest gen. Dacă unii nu au avut absolut nici o problemă cu inițiativa, alții s-au demonstrat deranjați de această inițiativă, cum arată anunțul postat pe site-ul municipiului, pe care vi-l redăm integral mai jos.

Luni, 5 februarie 2018, conducerea administrației publice locale a municipiului Baia Mare a dispus efectuarea unei ample verificări inopinate a prezenței în toate structurile componente ale autorității locale, respectiv Executivul Primăriei, Serviciul Public de Asistență Socială, Serviciul Public Ambient Urban, la Clubul Sportiv Minaur Baia Mare și Poliția Locală.

Regretăm faptul că această acțiune a fost sabotată de către unii angajați contractuali în funcții de conducere și care au avut un comportament abuziv la adresa doamnelor care au fost desemnate în a efectua acest demers legal (verificarea prezenței angajaților). Totodată, precizăm că astfel de acțiuni se vor realiza, inopinat, în fiecare săptămână.

Considerăm că dacă salariile angajaților de la nivelul administrației publice locale a municipiului Baia Mare au fost majorate substanțial, atunci și munca prestată de aceiași angajați ar trebui să fie pe măsura acestor venituri.

Săptămâna viitoare, în cadrul ședințelor de Consiliu Local, primarul Cătălin Cherecheș va prezenta modul de restructurare a serviciilor, respectiv a structurilor din cadrul administrației publice locale a municipiului Baia Mare.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA