AcasăEvenimentLOVITURĂ PENTRU PENSIONARI! – Ce se întâmplă cu pensiile luna aceasta

LOVITURĂ PENTRU PENSIONARI! – Ce se întâmplă cu pensiile luna aceasta

spot_img

DISTRIBUIȚI

LOVITURĂ PENTRU PENSIONARI  Pensiile care vin prin poștă vor ajunge cu întârziere luna aceasta, plata fiind decalată în mod justificat, susține ministrul Muncii, Marius Budăi.

Mai exact, plata pensiilor prin Poșta Română se va face în ianuarie pe 17 ianuarie, cu două zile mai târziu decât în mod obișnuit. Întârzierea este justificată prin faptul că zilele de 1 și 2 ianuarie au fost sărbători legale, a declarat vineri seara, la România TV, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi.

Au fost închise conturile în Trezorerie. Ţinând cont de faptul că 1 şi 2 au fost sărbători legale, este o întârziere justificată, nu este o întârziere venită din alte motive. S-au făcut deschiderile de conturi, s-au făcut plăţi de către Poşta Română. Începând de săptămâna viitoare, cu precizarea că se va lucra sâmbătă, 12 ianuarie, se vor relua plăţile şi vor intra în grafic. Practic plăţile trebuiau închise în data de 15. Luna aceasta, şi doar luna aceasta, se vor închide în data de 17, cu două zile decalate”, a explicat Budăi, potrivit Agerpres.

Pensionarii care încasează pensiile în cont și îi vor ridica de la bancomate cu cardul vor primii banii fără nicio zi de întârziere.

 

Sursă info: Libertatea.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA