AcasăActualitatePoliticLOVITURA DE PEDEAPSĂ – Liderii Partidului Ciomu

LOVITURA DE PEDEAPSĂ – Liderii Partidului Ciomu

DISTRIBUIȚI

Când au avut puterea, liderii Partidului Ciomu au tăiat pensii și salarii. Guvernul Ponta demonstrează că atunci când există voință politică se pot lua măsuri în sprijinul populației. Asta susține senatorul maramureșean Liviu Marian Pop, într-un material primit pe adresa redacției noastre. Alesul social-democrat profită de ultimele decizii luate de actualii guvernanți în favoarea populației, pentru a face un rechizitoriu scurt, dar deosebit de dur la adresa celor care au condus România până în 2012. Compararea liderilor politici de atunci cu celebrul doctor Naum Ciomu, cel care a tăiat din greșeală penisul unui pacient în timpul operației, nu-i deloc întâmplătoare. (G. Ciascai)

”Creșterea economică din ultimii trei ani permite Guvernului să ia măsuri cu un impact social extraordinar pentru toți românii. Reducerea TVA la 9% la produsele alimentare reprezintă un angajament pe care Guvernul Ponta și l-a luat în 2012 și pe care îl duce la îndeplinire.

Prin această măsură românii vor beneficia de prețuri mai mici, ceea ce înseamnă că le vor rămâne mai mulți bani în buzunar la finalul fiecărei luni. Este o măsură care va veni mai ales în sprijinul celor cu venituri mici.

Și pentru că în ultimele zile am asistat la numeroase comentarii pe acest subiect, din partea celor din Opoziție, le spun încă o dată că reducerea anticipată a TVA la alimente, o măsură de care românii au nevoie, este sustenabilă. Se estimează un cost de 5 miliarde lei pe an, din care 3,3 miliarde au fost deja încasate suplimentar pe primul trimestru la bugetul de stat.

Când au avut puterea, liderii Partidului Ciomu, partidul marionetă al lui Traian Băsescu, au tăiat fără milă salariile și pensiile românilor, au luat măsuri împotriva cetățenilor și au provocat dezechilibre sociale.

S-au obișnuit cu tăierile, cu austeritatea și nu pot accepta ca un guvern să ia decizii în favoarea cetățenilor. Ei bine, această perioadă de tristă amintire s-a terminat, România poate avea politici care să reflecte preocuparea Guvernului pentru bunăstarea românilor”, scrie senatorul Liviu Marian Pop.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA