Acasăsinucidere maramuresLOVITURĂ AMERICANILOR – Erdogan anunță alianța cu Rusia și Iran

LOVITURĂ AMERICANILOR – Erdogan anunță alianța cu Rusia și Iran

spot_img

DISTRIBUIȚI

LOVITURĂ AMERICANILOR  Turcia este pregătită să depună eforturi în vederea restaurării păcii și stabilității în regiune, împreună cu Rusia și Iran, a declarat președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, într- o convorbire telefonică cu omologul său iranian, Hassan Rohani.

„Astăzi, suntem hotărâți mai mult decât oricând înainte de a contribui la soluționarea problemelor regionale mână în mână cu Iran și Rusia, precum și în cooperare cu acestea” relatează agenția iraniană IRNA preluată de agenția oficială rusă TASS. Președintele turc l-a informat pe președintele Rouhani cu privire la situația din Turcia. „În prezent, situația se întoarce la normal, dar este prea devreme să spunem că totul este terminat”, a declarat Erdogan, potrivit aceleiași surse.

La rîndul său, președintele Hassan Rohani a lăudat poporul turc pentru curajul și maturitatea politică care s-a ridicat pentru a apăra autoritățile legitime.”Stabilitatea și liniștea în Turcia, au un impact pozitiv asupra atmosferei în întreaga regiune. Nu avem nici o îndoială că liniștea în țările lumii islamice nu se potrivește cu teroriștii și unele superputeri”, a subliniat presedintele iranian .

El a spus că în ultimele zile au arătat Turciei cine îi sunt prietenii și dușmanii, atât acasă cât și în străinătate.

 

Sursă info.

Sursă foto.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA