spot_img
AcasăActualitateSocialLOTERIA FISCALĂ - Bonurile ieșite câștigătoare la extragerea de duminică, 19 februarie

LOTERIA FISCALĂ – Bonurile ieșite câștigătoare la extragerea de duminică, 19 februarie

spot_img

DISTRIBUIȚI

LOTERIA FISCALĂ Bonurile fiscale emise în data de 2 ianuarie, în valoare de 338 de lei, sunt câştigătoare la Loteria Bonurilor Fiscale. Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 31 ianuarie 2017 a fost programată duminică, 19 februarie 2017.

Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecția câștigătorilor este realizată în două etape. Duminică, 19 februarie 2017, a fost organizată prima etapă: extragerea bilelor care au determinat ziua și valoarea bonurilor câștigătoare.

Extragerea de duminică a avut două etape:

– etapa I: extragerea bilei pentru determinarea zilei bonurilor câștigătoare, cu numere de la 1 la 31;

– etapa a II-a: extragerea a trei 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Extragerea a fost realizată cu urnele și bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto. Comisia de supraveghere a fost formată din câte un reprezentant al MFP, al ANAF și al CNLR. Bilele și urnele au fost verificate în prezența comisiei înainte de tragere.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

bonuri-fiscale

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine).

Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF.

În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare.

Dacă în urma centralizării se constată depășirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA