AcasăEvenimentLoredana vă aruncă mănușa. Fetelor, nu pierdeți ocazia! SkirtBike în Baia Mare!

Loredana vă aruncă mănușa. Fetelor, nu pierdeți ocazia! SkirtBike în Baia Mare!

DISTRIBUIȚI

Aseară îi ziceam Elenei cât de mult apreciez faptul că în București se organizează astfel de evenimente, inițiative care aduc împreună oameni care au ceva în comun, în cazul ăsta era vorba de SkirtBike, eveniment în cadrul căruia doamne și domnișoare îmbrăcate în ținute chic pedalează cu grație (pozele de la Elena sunt o dovadă clară!) demonstrând că mersul pe bicicletă înfrumusețează și e ceva ce se poate face zilnic, în orice ținută, nu doar la sfârșit de săptămână, în echipament sportiv. Elena m-a provocat să organizez eu în Baia Mare evenimentul ăsta și acum, iată-mă, asta încerc să fac!
Deci, fetelor, haideți să arătăm țării că și în Baia Mare mersul pe bicicletă e o activitate care aduce un plus de feminitate celei care pedalează și să ne întâlnim sâmbătă, 26 mai, ora 16, pe platoul din fața Bibliotecii Județene. Vom pedala cu voie bună pe un mic traseu și după aceea ne vom opri într-un loc frumos la un pahar de poveste. (sau de bere sau de ce vreți voi, )
O să revin cu detalii și update-uri! Fetelor, ne mobilizăm, ce ziceți?

”Regula nescrisă a evenimentului spune că fiecare participantă la SkirtBike trebuie să vină îmbrăcată în ținută chic, cu rochie sau fustă, tocuri sau balerini, pălărie sau eșarfă, cu flori în par sau în coș, cu claxon și bicicletă, pentru ca această promenadă să demonstreze că mersul pe bicicletă înfrumusețează. ”

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA