Acasăsinucidere maramuresLOOK NOU - Fost ministru român, bănuit că și-a făcut operații estetice

LOOK NOU – Fost ministru român, bănuit că și-a făcut operații estetice

DISTRIBUIȚI

După ce s-a afișat cu un look nou la o reuniune politică, s-a bănuit că Ovidiu Silaghi, fostul ministru al Transporturilor, și-ar fi făcut operații estetice. Dacă este așa sau nu, un lucru este cert. Soția politicianului este obsedată de forme perfecte și a făcut tot posibilul ca să le aibă.

În urmă cu o lună, prezent la o întrunire politică, fostul ministru Ovidiu Silaghi, actualmente deputat, a surprins pe toată lumea cu look-ul său, la nivelul feței, unii dintre colegi susținând că ar fi trecut pragul unui chirurg estetician.

”Am tras cu o arma intr-un poligon cu o armă care avea un recul foarte mare si cum am fost prevenit m-a pocnit foarte tare. Era o armă cu luneta si m-a izbit luneta si in momentul ăla cei de acolo mi-au dat un praf să îmi pun la ochi. Am urmă de la lunetă. Reculul a fost foarte mare. Nu cred că praful pus înseamnă operații estetice, a spus fostul ministru pentru site-ul stiripesurse.ro.

ariana silaghi

Jumătatea lui Silaghi, Ariana, soția alături de care are un băiat, este cu siguranță pasionată de saloanele de înfrumusețare, dacă nu și de cele de chirurgie estetică, pentru că apariția ei este răvășitoare.

Sânii și buzele au prins ”volum”, iar nevasta deputatului nu se sfiește să defileze sumar îmbrăcată pentru a fi admirată. Ariana Silaghi este asociată în mai multe afaceri cu soțul ei, însă magazinul de blănuri pe care și l-a deschis în Satu Mare îi ocupă mai tot timpul.

libertatea.ro

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA