AcasăActualitateSocialLocuri de muncă pentru persoanele calificate în domeniul hotelier – gastronomic în...

Locuri de muncă pentru persoanele calificate în domeniul hotelier – gastronomic în Germania

DISTRIBUIȚI

EURES Romania dispune de 80 de posturi pentru lucratorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfaşoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecţie la Bucureşti în data de 6 martie 2014. Compania germana Europa Park ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: barman (10 de posturi), ospatar/personal servire clienti (20 de posturi), bucatar (40 de posturi) si supraveghetor de noapte (10 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de barman, ospatar şi bucatar sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experieţă în domeniu de cel puţin 2 ani şi cunostinţe bune/foarte bune de limba germană (nivel B1/B2). Pentru posturile de supraveghetor de noapte persoanele interesate trebuie să fi urmat cursuri de management în domeniul hotelier şi să aibă atât cunostinîe foarte bune de limba germană (nivel B2), cât şi cunoştinţe de limba engleză şi limba franceză.

Angajarea se face pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 1 an în funcţie de ocupaţie, începând cu luna aprilie 2014. Salariul oferit este motivant, în conformitate cu tariful prevazut în contractul colectiv de muncă în domeniu, iar orele suplimentare sunt remunerate în avans. Angajatorul asigură cazarea şi oferă programe de formare profesională, promoţii şi servicii complementare.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Maramureş, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Maramureş, strada Hortensiei nr.1A, telefon 0262-227821 (int 225), pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinatate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

–      cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);

–      copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);

–      C.V model  Europass (cu fotografie)  în  limba germana (Lebenslauf);

–      cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

–      adeverinţa de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sanatos/Apt pentru munca”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA