AcasăActualitateSocialLocuri de munca disponibile in Suedia, Cehia si Franta (VIDEO)

Locuri de munca disponibile in Suedia, Cehia si Franta (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Ambalatori, sortatori, dulgheri, slefuitori si menajere. Sunt cele mai noi locuri de munca legale, disponibile in strainatate pentru care maramuresenii pot sa isi depuna un CV. Pentru unele dintre ele se cere experienta, iar pentru altele nu, iar salariile pornesc de la 450 de euro.

Cele mai noi locuri de munca disponibile pe site-ul Biroului European de intermediere a job-urilor pe batranul continent sunt pentru cei care doresc sa lucreze ca ambalator si sortator de legume si fructe si dulgher in Suedia. Pentru cea din urma meserie se cere experienta, carnet de conducere si cunostinte de limba engleza la nivel de conversatie, iar angajatorul ofera 2.000 de euro pe luna salar. In cazul ambalatorilor si sortatorilor se cere cunoasterea limbii engleze cat sa se poata face conversatie, iar restributia lunara este de minim 1600 de euro. 20 de posturi sunt disponibile in aceasta tara, iar termenul limita pentru depunerea CV-urilor este 25 mai.

In Cehia un angajator are nevoie de 15 pilitori si slefuitori pentru lustruirea si finisarea produselor din fonta in industria auto. Se cer studii medii, calificare de lacatus mecanic sau strungar,stare buna de sanatate si abilitati manuale bune. Salariile pornesc de la 450 de euro si pot atinge 1000 de euro. CV-urile pot fi depuse pana la finele lunii iunie.

In Franta este nevoie de o menajera cu minim 2 ani de experienta si bune cunostinte de limba franceza care sa se ocupe de curatenie si ingrijirea copiilor. Cea care va ocupa acest post va castiga 13.000 de euro/an. CV-ul poate fi depus pana in 1 iunie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA