Acasă Administrație ÎN LOCUL LUI COSMIN BUTUZA - Cosmin Drulea este noul director de...

ÎN LOCUL LUI COSMIN BUTUZA – Cosmin Drulea este noul director de cabinet al președintelui Consiliului Județean Maramureș

DISTRIBUIȚI

ÎN LOCUL LUI COSMIN BUTUZA La sfârșitul săptămânii trecute, județul Maramureș a câștigat un nou secretar de stat. Este vorba despre Cosmin Butuza, fostul director de cabinet al președintelui Consiliului Județean Maramureș, care a fost numit secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului.

ÎN LOCUL LUI COSMIN BUTUZA În funcția de director de cabinet al președintelui CJ, Gabriel Zetea, a fost numit Cosmin Drulea, fost șef de cabinet al deputatului Călin Matei în legislatura 2012-2016.

Joi, 2 martie, a fost prima zi de muncă pentru noul director de cabinet al președintelui Consiliului Județean, având loc și prima ședință de lucru în biroul șefului administrației județene.

”Mă bucur foarte tare că, începând de acum, Consiliul Județean Maramureș a câștigat încă un om onest și care a acceptat, cu mult entuziasm, să se alăture proiectelor județului.

În primul rând, am mare încredere în omul Cosmin Drulea și sunt convins că vom face o echipă frumoasă și cu rezultate concrete în beneficiul maramureșenilor”, a declarat președintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea.

Cosmin Drulea, noul director de cabinet, a ținut să îi mulțumească președintelui Consiliului Județean și foștilor colegi consilieri, pentru buna colaborare a ultimilor patru ani și jumătate, la nivelul instituției.

”Din dorința de a fi mai aproape de administrația publică județeană și de nevoile maramureșenilor am acceptat propunerea președintelui Gabriel Zetea, de a face parte din echipa sa personală de consilieri.

Este o provocare și am convingerea că, prin multă muncă și responsabilitate, vom avea rezultate pozitive”, a arătat Cosmin Drulea.

 

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA