AcasăEvenimentSportLOCUL IV LA BARAJ - Clubul Sportiv Minaur a pierdut meciul cu...

LOCUL IV LA BARAJ – Clubul Sportiv Minaur a pierdut meciul cu Dinamo Bucureşti, scor 28-31

spot_img

DISTRIBUIȚI

LOCUL IV LA BARAJ Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Minaur a pierdut meciul pentru stabilirea clasamentului de la barajul de promovare/retrogradare în Liga Națională, scor 28-31 în fața echipei Dinamo București.

La pauză, formația din capitală a avut tot trei goluri în avantaj, scor 19-16.

Primele zece minute ale jocului au fost echilibrate, cele două echipe mergând de la egal la egal. Dinamo s-a desprins la 8-6 (min. 12) după ce a marcat trei goluri consecutive. Au urmat zece minute de echilibru pe tabela de marcaj. Echipa din capitală s-a desprins pe finalul reprizei, pe care a încheiat-o cu un avantaj de trei goluri, scor 19-16.

Dinamo București și-a menținut avantajul obținut la pauză și în prima jumătate a reprizei secunde. În minutul 45, echipa noastră a egalat la 23, însă Dinamo a marcat cinci goluri consecutive și s-a distanțat la 28-23 (min. 51), acesta fiind momentul care a decis învingătoarea partidei. Dinamo București s-a impus la finalul meciului cu 31-28.

Jocurile pentru stabilirea clasamentului sunt importante în cazul în care una sau mai multe echipe de Ligă Națională nu se vor înscrie în sezonul 2017/2018, urmând ca locul lor să fie luate de echipele ce au participat la baraj, în ordinea poziției ocupate în clasamentul final.

CS Minaur: Claudia Cetățeanu, Andreea Nastasă – Cristina Andrița (5 goluri), Andreea Tecar (4), Bianca Zegrean (4), Andriyana Naumenko (3), Jenica Rudics (3), Raluca Mihai (3), Ștefania Bălăceanu (2), Oana Bidașcu (2), Alexandra Pricop (1), Daiana Gaiu (1), Maryana Mykytei, Iulia Bledea. Antrenoare: Simona Maior-Pașca și Ioana Marta.

informaţii minaur.ro

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA