AcasăAdministrațieLOCUINȚE PENTRU TINERI BĂIMĂRENI - Cum arată apartamentele din blocurile părăsite reabilitate...

LOCUINȚE PENTRU TINERI BĂIMĂRENI – Cum arată apartamentele din blocurile părăsite reabilitate în zona Alecsandri

DISTRIBUIȚI

În ultimii 30 de ani au stat părăsite și s-au degradat întreținând aerul comunist al întregii zone. Este vorba despre cele trei blocuri de locuințe situate la intersecția străzi Vasile Alecsandri și bulevardul Republicii din Baia Mare. În urmă cu câțiva ani, primarul Cătălin Cherecheș a făcut demersurile necesare pentru a găsi soluția ca acestea să fie reabilitate de către municipalitate. Câteva zeci de familii din Baia Mare urmează să primească locuințe aici. Zilele acestea se intervine la amenajarea spațiilor exterioare, în interior apartamentele fiind deja puse la punct, în așteptarea noilor locatari. 

„Încă puțin și locuințele din blocurile părăsite pe care le-am reabilitat și modernizat la intersecția Republicii cu Alecsandri vor deveni ACASĂ. Punem la punct ultimele detalii, se lucrează la ultimele finisaje, iar în curând, râsetele copiilor vor da viață acestei zone care în ultimii 30 de ani a fost părăsită. Voi reveni cu mai multe informații zilele viitoare, momentan vă las câteva fotografii realizate zilele acestea”, a declarat primarul Cătălin Cherecheș.

Vom reveni cu amănunte.

ActualMM

Foto: Facebook/ Cătălin Cherecheș

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. „LOCUINȚE PENTRU TINERI BĂIMĂRENI” – serios? Nu erau cumva cu dedicatie? Daca mai sunt tineri cu bani CASH interesati de apartamente, adica un fel de licitatie, care tanar da mai mult, unde se pot inscrie?! Bine ma refer acum cand se cumpara de la primarie, nu dupa ce s-au repartizat si noii proprietari vor sa faca bijnita?!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA