AcasăberzmudeLiviu Marian Pop (PSD): Udrea...de la Constituție la terenurile Nana prin șpagă...

Liviu Marian Pop (PSD): Udrea…de la Constituție la terenurile Nana prin șpagă de 8, 9 milioane de euro

spot_img

DISTRIBUIȚI

În condițiile în care acum 4 ani de zile, domnul Dorin Cocoș a luat șpagă 8,9 milioane de euro precum spun procurorii DNA, atunci  fosta doamna Cocoș moștenește jumătate din această șpagă în baza partajului obținut în urma divorțului din 2013, este interesant să avem finalul acestei anchete.

O rog pe doamna Udrea – fosta Cocoș să citească deasemenea și articolul din Constituție cu privire la dizolvarea parlamentului și o să descopere că acest  lucru se face doar dacă în termen de 60 de zile nu se instalează un nou Guvern. Actuala majoritate parlamentară o sa numească foarte repede un nou premier după ce Victor Ponta va fi  ales președinte al României .Sunt convins că principala preocupare a Elenei Udrea după data de 2 noiembrie va fi legată de averea fostului soț al domniei sale. În paralel, cred că o sa se ocupe și de terenurile Nana , în așa fel încât avertizările meteorologice de astăzi să nu distrugă averea Băsescu – Udrea- Cocoș.

Cred că nu este supărată pe faptul că Parlamentul, Camera Deputaților a votat urmărirea penală a fostului coleg, Valerian Vreme și că nu acesta este motivul pentru care a venit cu această declarație de dizolvare a Parlamentului.

Liviu Marian Pop, Senator PSD

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA