spot_img
AcasăberzmudeLiviu Marian Pop (PSD): Trei cuvinte ...Victor Ponta Președinte!

Liviu Marian Pop (PSD): Trei cuvinte …Victor Ponta Președinte!

DISTRIBUIȚI

În data de 2 noiembrie 2014 se dă semnalul schimbării în România, moment când trebuie să ne unim și să luăm o decizie extrem de importantă pentru viitorul nostru. Nu ne vom mai lăsa păcăliți de promisiuni și strategii de campanie menite să ne fure votul.  De data aceasta vom da votul omului care timp de doi ani de zile a curățat România de mizeria pe care au lăsat-o alții.

Astăzi, avem în fața noastră rezultatele Guvernului Ponta care ne-a ridicat nivelul de trai, care ne-a apărat în fața nedreptăților și a reparat fiecare măsură luată împotriva românilor. Am promis și am făcut !acesta este adevărul cu care venim în fața oamenilor, iar fiecare dintre noi trebuie să contribuim la schimbarea și unificarea țării noastre. Votul nostru este mai puternic decât orice tentativă de a distruge din nou România, noi suntem cei care decidem cine ne va reprezenta cu mândrie și cinste!

Am încredere în Viitorul Președinte al României, Victor Ponta care s-a ținut de cuvânt, i-a ajutat pe pensionari, bugetari, tineri și antreprenori si a făcut economia să isi revină. Prin creșterea economiei, a locurilor de muncă, dezvoltarea sistemului de educației și sănătate, stimularea mediului de afaceri, Victor Ponta a demonstrat că merită votul și încrederea românilor!

Liviu Marian Pop, Senator PSD

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA