AcasăAlteleEconomicLISTA RUŞINII 2 - Datoria lui Becali către buget a crescut de...

LISTA RUŞINII 2 – Datoria lui Becali către buget a crescut de la 4 la 9,69 de milioane lei

spot_img

DISTRIBUIȚI

LISTA RUŞINII 2 Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat, joi, lista persoanelor fizice cu datorii fiscale la stat.
LISTA RUŞINII 2 Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, rămâne în continuare pe „lista ruşinii” cu o datorie care a crescut de la 4 milioane de lei, cât era în luna mai, la 9,69 de milioane de lei.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, care se afla pe primul loc al listei persoanelor fizice cu datorii la stat publicată în luna mai de ANAF, cu o datorie de 232,07 milioane de lei, şi-a plătit doar o mică parte din restanţe, astfel că datoria acestuia ajunge acum la 232,05 milioane de lei.

Pe lista datornicilor se menţine şi finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a cărui datorie a crescut de la 4 milioane de lei, cât era în luna mai, la 9,69 de milioane de lei.

Directorul firmei de construcţii Tehnologica Radion, Theodor Berna, are datorii la stat de 7,92 milioane de lei, aceeaşi sumă ca acum patru luni, în timp ce omul de afaceri Silviu Prigoană, care în urmă cu patru luni avea de achitat la stat 3,97 milioane de lei, şi-a plătit o mică parte din datorie, acum având restanţe de 3,92 milioane de lei.

continuarea aici

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA