AcasăEvenimentSportLIGA ZIMBRILOR. ETAPA A DOUA - Dinamo Bucuresti – CS Minaur Baia...

LIGA ZIMBRILOR. ETAPA A DOUA – Dinamo Bucuresti – CS Minaur Baia Mare 36-25 (19-13)

DISTRIBUIȚI

LIGA ZIMBRILOR. ETAPA A DOUA Primul meci programat în etapa a doua a Ligii Zimbrilor s-a desfășurat vineri seara, în sala Dinamo din București. CS Minaur Baia Mare a întâlnit formația gazdă, campioana en titre.

Așa cum era de așteptat, dinamoviștii au condus ostilitățile pe toată durata partidei, confirmând calculul hârtiei.

Gazdele s-au desprins încă din primele minute, ducând scorul la 4-1. Tudor Marta are un început de meci bun și marchează trei din primele 5 goluri ale băieților noștri care țin aproape (7-5, min. 10). Sabou (din 7 metri), Mureșa, Căbuț și Ragot marcheză și ne mențin pe linia de plutire, în condițiile în care lui Gaiducenko și Komogorov le intră tot de la 9 metri (12-9, min 20).

Remarcatul comentatorilor TV, Călin Căbuț, confirmă forma bună din debutul campionatului, mai marchează de două ori și ne menține pe urmele campioanei (15-12, min. 25).

Ragot ratează de două ori, pierdem și o minge în atac, dinamoviștii înscriu de trei ori consecutiv și se distanțează decisiv pe final de repriză (19-13).

Până în minutul 40 demonstrăm calitate în joc și facem eforturi pentru a reveni, dar nu facem decât să păstrăm diferența de 6-7 goluri (24-17), în condițiile în care Irimuș are o zi inspirată și scoate aproape tot ce vine spre poartă.

Raul Fotonea cere time-out și introduce în teren garda tânără. Nagy, Yuriy Pop, Botea și Căbuț, dublați de la fel de tinerii Halcă și Câmpan, aproape că duc media de vârstă a băimărenilor din teren la nivel de echipă de tineret.

Încrederea acordată este confirmată de aceștia și cu excepția lui Nagy, apărător de ”meserie”, marchează toți cel puțin câte un gol, menținând aceași diferență de 7 goluri (29-22, min. 52).

Pe fondul unor ratări și a unor desincronizări în faza defensivă ale băimărenilor, Dinamo apasă puțin pedala de accelerație, fructifică trei ocazi și se desprinde la 10 goluri în minutul 55 (32-22). Minaur mai marchează de tre ori până la final și meciul se încheie cu scorul 36-25.

Partea pozitivă a acestui meci este că tinerii jucători din lotul echipei noastre s-au făcut remarcați și au avut ocazia să joace în compania unui adversar redutabil, în fața căruia au evoluat rezonabil, cu mult curaj. Marile bătălii pentru realizarea obiectivului propus, acela de a accede în play-off, abia urmează.

Dinamo Bucuresti – CS Minaur Baia Mare: 36-25 (19-13)

Arbitri: Marian Drăghici/Ionuț Drăgut (Focșani). Observator Nicolae Rusu (Constanța)
Minute de eliminare: 8-8
Aruncări de la 7m: 2-2
CS Minaur: Portari – Răzvan Pop (5 intervenții), Bucătaru (2); Jucători – Sabou 4 (2 din 7m), Marta (4), Căbuț (4), Bușecan (3), Mureșan (3), Ragot (3), Yuriy Pop (1), Cristescu (1), Botea (1), Halcă (1), Nagy, Câmpan, Mihai, Haiduc.
Antrenori: Raul Fotonea și Răzvan Pop.

Următorul meci va avea loc în Baia Mare, în cadrul etapei a 3-a a Ligi Zimbrilor, în data de 17 septembrie, de la ora 18.00, cu CSM Focșani.

Info şi foto minaur.ro

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA