AcasăEvenimentSportLiga lui Mitică. Răzvan Lucescu, ”fiul lui tata”, a fost salvat de...

Liga lui Mitică. Răzvan Lucescu, ”fiul lui tata”, a fost salvat de Dinamo!

DISTRIBUIȚI

Finanţatorul rapidist a revenit la gînduri mai bune faţă de Lucescu jr. Noroc cu rivalii de la Dinamo care nu au reuşit să-i învingă pe „studenţii” lui Isăilă, iar diferenţa dintre alb-vişinii şi dinamovişti a rămas de 3 puncte cu 3 runde înaintea derby-ului din Giuleşti. „Se întîmplă astfel de accidente cum am avut noi la Chiajna, s-a văzut la Dinamo. Vom îndrepta împreună ceea ce nu am făcut bine în această etapă. Ne vom bate în continuare la titlu”.
Deşi relaţiile dintre cei doi s-au răcit în ultima perioadă şi nici măcar nu-şi mai vorbesc, George Copos a declarat că Răzvan Lucescu are tot suportul său pentru acest sezon: „Răzvan este un antrenor bun. Este un om excepţional, dar în ziua de azi acest lucru poate fi un defect. Unii profită de asta. Eu voi fi în continuare lîngă el, îl susţin necondiţionat”.

Bossul alb-vişiniilor crede că reacţia suporterilor veniţi la Chiajna reprezintă doar o încercare de a destabiliza echipa: „Este un plan diabolic împotriva Rapidului. Cred cu tărie acest lucru, altfel nu-mi explic cum galeria noastră a avut o astfel de conduită. S-a produs ceva şi nu pot să-mi dau seama ce! Zilele următoare chiar voi avea o întîlnire cu liderii galeriei pentru a rezolva această problemă. Nu putem să ne autodistrugem.

Poate Satana (aluzie la Gigi Becali, n.a) şi-a băgat coada. Sînt lucrături din partea unui om diabolic care ştie că ne batem la titlu. Eu nu înţeleg cum nişte oameni care au fost mereu alături de echipă, care au mers cu jucătorii mii de kilometri prin frig şi ploaie pot face astfel de lucruri”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA