AcasăEvenimentSportLiga lui Mitică. Rapid și Vaslui au pierdut acasă cu echipe amenințate...

Liga lui Mitică. Rapid și Vaslui au pierdut acasă cu echipe amenințate de retrogradare!

DISTRIBUIȚI

Rapid – Ceahlăul 1-2
Golurile învingătorilor au fost marcate de Constantinescu ’38 şi Stana ’78, în timp ce pentru gazde a înscris Herea, în minutul 45+2 din penalti.
0-1: Constantinescu a profitat de o greşeală a lui Marcos Antonio, l-a driblat pe Vâtcă şi a înscris în poarta goală de la 6 metri.
1-1: Herea a transformat penaltiul acordat de arbitrul Ovidiu Haţegan pentru un fault comis de Drugă asupra lui Roman.
1-2: Stana a pătruns printre Creţu şi Marcos Antonio şi a înscris cu un lob peste Vâtcă de la 9 metri lateral stânga.
Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) – Eduard Dumitrescu, Petruţa Iugulescu (asistenţi) – Cristina Bujor (rezervă).
La partida din Giuleşti au asistat aproximativ 7.000 de spectatori, dintre care 50 de fani ai Ceahlăului.
Galeria Rapidului a afişat următoarele bannere: „Dani fii tare, te înjurăm în continuare”, „Idolii noştri au dat pase cu călcâiul, au driblat, au atacat, ăsta e spiritul Rapidului adevărat”, „Mai bine o bară frumoasă decât un gol urât, asta a îndrăgit Giuleştiul de la început”, „Giuleştiul întotdeauna i-a taxat pe cei ce n-au jucat fotbal cu adăvărat” şi „Mitică la psihiatrie”.
Fanii rapidişti au scandat „Mitică la puşcărie”.
La finalul meciului, cinci dintre jucătorii rapidişti, în frunte cu Daniel Pancu, s-au dus să salute galeria, iar fanii s-au întors cu spatele şi i-au aplaudat.

FC Vaslui – FC Brașov 0-1
După patru victorii consecutive în această primăvară (trei în campionat şi una în Cupă), moldovenii s-au împiedicat, pierzând cu 0-1 cu echipa lui Şumudică.
Fără idei şi fără vlagă, toţi „artiştii” moldovenilor, Sânmărtean, Wesley şi Adailton, având evoluţii şterse, primul fiind chiar schimbat la pauză, oamenii lui Porumboiu au ratat şansa de a reveni în cursa pentru titlu. Dacă ar fi câştigat, elevii portughezului Inacio, aflat la prima înfrângere la Vaslui, s-ar fi apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj.
Braşovenii lui Şumudică, ameninţaţi de perspectiva intrării în zona retrogradării, au părut mult mai proaspeţi şi au avut cele mai mari ocazii. La una dintre ele, macedoneanul Ilijoski a centrat perfect pentru Buga, care a înscris singurul gol al meciului în chiar ultimul minut al primei reprize. Antrenorul Braşovului  a reușit cu inteligență să le blocheze moldovenilor tridentul magic Sânmărtean – Wesley – Adailton.
Şumi a uitat parcă de problemele de sănătate pe care le invoca după înfrângerile cu Sportul şi Oţelul. Victoria de la Vaslui l-a vindecat ca prin minune parcă. „Sunt foarte fericit că am câştigat pe terenul celei mai puternice echipe din campionat. Nu am pierdut niciodată în faţa Vasluiului şi acum am păstrat tradiţia. Ştiam că sunt foarte tari şi ne-am luat măsuri. Am alternat marcajul în zonă cu cel om la om la oamenii lor de atac şi le-am blocat fundaşii centrali, pe care îi observasem că urcă foarte mult să ajute faza de construcţie”, a explicat antrenorul Braşovului cum a provocat prima înfrângere a lui Augusto Inacio la Vaslui.
Şumi nu consideră însă că a scăpat deja de retrogradare. „Ceahlăul a bătut la Rapid, lucrurile se joacă. Dar dacă vom evolua ca în acest meci, sigur vom mai face multe puncte”, a mai declarat tehnicianul oaspeţilor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA