AcasăEvenimentSportLiga lui Mitică. Cu Cristi Balaj pe post de acar, studenții clujeni...

Liga lui Mitică. Cu Cristi Balaj pe post de acar, studenții clujeni au deraiat marfarul de Giulești!

DISTRIBUIȚI

Aflată în lupta pentru titlu, cu CFR Cluj și Dinamo, Rapid a făcut un pas greșit sâmbătă seara,  nereușind decât un rezultat de egalitate cu ”U” Cluj, pe teren propriu. Neînvinși în Giulești, oamenii lui Răzvan Lucescu rămân pe locul 3 în clasament.
Golurile întâlnirii au fost marcate de Alexa (min. 68), ce a profitat de o bălbăială în lanț a apărătorilor clujeni, și Grozav (min. 83), care l-a evitat pe Coman și a trimis în poarta goală.
Disputa din Giulești a fost presărată cu numeroase faze de poartă, însă și cu câteva decizii controversate ale lui Cristi Balaj. În prim-plan s-a aflat Surdu, care a irosit câteva ocazii de gol, cele mai mari fiind cele din minutele 42 (balonul șutat de el, din 9 metri, a fost reținut de Bornescu), 57 (faza s-a repetat doar că acum rapidistul a fost blocat la 4 metri de poartă), și 61 (a făcut preluare, fiind deposedat în careu). În minutul 16, Bornescu n-a putut reține un balon centrat de Roman, mingea căzând pe transversală!
De la oaspeți, Cristea s-a dovedit a fi cel mai periculos atacant, însă el fie că a șutat defectuos (min. 11), fie că a fost deposedat. Niculescu, în schimb, nu s-a aflat în zi de grație, el trimițând mult peste poartă și dintr-o lovitură liberă (min. 54) de la circa 25 de metri.
Rapidiștii au reclamat neacordarea a două lovituri de pedeapsă la tot atâtea faze în care balonul a atins mâna adversarilor. Pe de altă parte, Balaj a trecut cu vederea un fault tare al lui Grigore, rapidistul fiind avertizat (cartonaș galben) la următorul (min. 22). O fază controversată s-a produs și în minutul 51, când Surdu a trecut de Păcurar, pe partea stânga, a căzut, însă Balaj nu l-a sancționat pe clujean, care mai avea un cartonaș galben (n-a existat contact direct între cei doi jucători). Spiritele s-au încins, combatanții fiind implicați într-o ”repriză” de îmbrânceli.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA