AcasăEvenimentSportLiga lui Mitică. Cristi Balaj dă de pământ cu cei care au...

Liga lui Mitică. Cristi Balaj dă de pământ cu cei care au aprobat aducerea arbitrilor străini

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cel mai bun arbitru central român a reacţionat după ce Comitetul Executiv al FRF a votat ca cele mai importante partide din acest final de sezon să fie conduse de brigăzi aduse de afară. Arbitrul din Baia Mare a dezvăluit că în timp ce conducătorii din Liga I aleargă după străini, aceştia fug de campionatul românesc!
„Campionatul românesc e mult mai ternsionat decât ar trebui. De exemplu, în acest sezon, în Spania, am văzut greşeli mult mai mari decât în Liga I, însă nimeni n-a vorbit despre aducerea străinilor acolo. În România, avem arbitri valoroşi. Păcăt că ei n-au mediul potrivit pentru a-şi desfăşura activitatea în condiţii optime”, şi-a început Balaj discursul.

Centralul din Baia Mare a pus tunurile pe conducătorii din Liga I: „Oamenii care au cerut aducerea străinilor au solicitat, acum ceva timp, micşorarea baremurilor pentru arbitrii români, spunând că e sărăcie. Acum, aceeaşi oameni aduc brigăzi de afară, deşi asta implică nişte cheltuieli infinit mai mari”.
Balaj a afirmat că străinii nici nu vor să vină în Liga I: „Ei nu sunt încântaţi să vină în România. Acum câţiva ani, unul dintre ei a fost jignit după ce a condus un derby la noi. Ulterior, când FRF a mai solicitat o brigadă din ţara respectivă, a fost refuzată elegant”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA