spot_img
AcasăEvenimentSportLiga lui Mitică. Cristi Balaj dă de pământ cu cei care au...

Liga lui Mitică. Cristi Balaj dă de pământ cu cei care au aprobat aducerea arbitrilor străini

DISTRIBUIȚI

Cel mai bun arbitru central român a reacţionat după ce Comitetul Executiv al FRF a votat ca cele mai importante partide din acest final de sezon să fie conduse de brigăzi aduse de afară. Arbitrul din Baia Mare a dezvăluit că în timp ce conducătorii din Liga I aleargă după străini, aceştia fug de campionatul românesc!
„Campionatul românesc e mult mai ternsionat decât ar trebui. De exemplu, în acest sezon, în Spania, am văzut greşeli mult mai mari decât în Liga I, însă nimeni n-a vorbit despre aducerea străinilor acolo. În România, avem arbitri valoroşi. Păcăt că ei n-au mediul potrivit pentru a-şi desfăşura activitatea în condiţii optime”, şi-a început Balaj discursul.

Centralul din Baia Mare a pus tunurile pe conducătorii din Liga I: „Oamenii care au cerut aducerea străinilor au solicitat, acum ceva timp, micşorarea baremurilor pentru arbitrii români, spunând că e sărăcie. Acum, aceeaşi oameni aduc brigăzi de afară, deşi asta implică nişte cheltuieli infinit mai mari”.
Balaj a afirmat că străinii nici nu vor să vină în Liga I: „Ei nu sunt încântaţi să vină în România. Acum câţiva ani, unul dintre ei a fost jignit după ce a condus un derby la noi. Ulterior, când FRF a mai solicitat o brigadă din ţara respectivă, a fost refuzată elegant”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA