AcasăEvenimentSportLIGA CAMPIONILOR – Trei absențe notabile în lotul HCM Baia Mare, dar...

LIGA CAMPIONILOR – Trei absențe notabile în lotul HCM Baia Mare, dar revine Paula Ungureanu

DISTRIBUIȚI

HCM Baia Mare a plecat în Slovenia pentru primul meci din Grupa A a Ligii Campionilor cu Krim Ljubljana (vineri, ora 20:00). Antrenorii Aurelian Roşca şi Ioan Băban au plecat la drum cu autocarul, având la dispoziţie un lot de 16 handbaliste.

În ciuda problemelor care au existat în ultima vreme în Baia Mare, HCM a plecat cu gânduri mari la drum, să obţină primele două puncte în Grupa A, din care mai fac parte Rostov şi Larvik, adversare pe care le-a mai întâlnit în ultimul an, fie la nivel oficial, fie amical. Aurelian Roşca & Co încearcă să obţină o victorie chiar şi fără a avea la dispoziţie cea mai bună echipă.

Lipsesc Timea Tătar, Luciana Marin şi Gabriela Perianu, toate cu probleme de sănătate. HCM Baia Mare are pentru partida cu Krim Ljubljana un singur pivot de meserie, Katarina Jezic, o jucătoare însă de bază având în vedere că în urmă cu 2 ani juca finala Ligii Campionilor cu Buducnost. Timea Tătar a suferit o operaţie la o unghie, astfel că nu a fost disponibilă pentru această partidă.

Luciana Marin va lipsi de la debutul echipei în acest sezon de Champions League, ca urmare a unei entorse la gleznă suferită la ultimul antrenament. Centrul formaţiei băimărene a şi jucat cu probleme medicale la respectiva gleznă şi în partida Belarus – România, disputată duminica trecută, la Minsk.

Gabriela Perianu a devenit indisponibilă după ce s-a accidentat la echipa naţională, la partida România – Belarus, desfăşurată în urmă cu 6 zile la Rm. Vâlcea. De altfel, interul stânga nici nu a mai evoluat în partida retur, deşi a efectuat deplasarea la Minsk. De altfel, oficialii băimăreni sunt supăraţi pe faptul că jucătoarea a fost „cărată” degeaba de FRH în Belarus, la sfârşitul săptămânii trecute, deşi se ştia că ea este accidentată şi nu poate evolua.

HCM Baia Mare nu va conta pe Tătar, Marin şi Perianu, dar o are la dispoziţie pe Paula Ungureanu, care se simte din ce în ce mai bine şi pare pregătită să joace în Liga Campionilor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA