Acasă Eveniment LIGA CAMPIONILOR - Minaur Baia Mare a plecat în Ucraina fără Aflitulin...

LIGA CAMPIONILOR – Minaur Baia Mare a plecat în Ucraina fără Aflitulin și Popescu (EXCLUSIVITATE)

DISTRIBUIȚI

Minaur Baia Mare a plecat joi dimineață către Ucraina pentru a susține partida în compania celor de la Motor Zaporozhye. Meciul se va disputa sâmbătă, 21 noiembrie, cu începre de la ora 18:00. Chiar dacă este o partidă grea, handbaliștii antrenați de Petre Pop au pornit optimiști, montați pentru o victorie.

Pentru meciul cu cea mai bună echipă din Grupa D a Ligii Campionilor Petre Pop nu poate conta pe serviciile lui Inal Aflitulin și Andrei Popescu, cel din urmă fiind accidentat la genunchi.

„Este un meci deosebit de greu. Sperăm să jucăm bine și să fim mulțumiți pe final. Merfem montați pentru o victorie. Sperăm să ne întoarcem sănătoși și să iasă cât mai bine posibil”, a declarat Petre Pop, antrenorul Minaur Baia Mare.

Într-o victorie speră și handbaliștii Minaurului, convinși că până în acest moment au avut un parcurs bun în Liga Campionilor.

„Ne așteaptă un meci foarte greu. Sperăm să facem un meci bun și mergem să câștigăm. Nu mai vrem remize, deja am făcut trei și sunt de ajuns pentru anul ăsta. Cred că este meciul decisiv. Care câștigă are șanse foarte mari să meargă mai departe”, a spus Viorel Fotache.

„Suntem pregătiți. Încă o deplasare lungă pentru un meci foarte greu. Este o echipă foarte puternică, cea mai bună din grupă. Și mai ales că joacă acasă eu cred că o să joace mai bine. Dar suntem pregătiți. Vrem o victorie. Meciurile din Champions League nu se compară cu cele din Liga Națională. Mergem să ne batem pentru o victorie”, a mai adăugat Răzvan Pop.

În etapa precendentă a Ligii Campionilor, Minaur Baia Mare a făcut egal, pe teren propriu, cu cei de la Skjern.

Simona Vasiac

VEZI AICI CU CINE A SEMNAT RUSUL AFLITULIN.

VEZI AICI CINE A MAI PLECAT DE LA MINAUR.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA