AcasăEvenimentSportLIGA CAMPIONILOR - HCM Baia Mare pleacă joi dimineața spre Rostov-pe-Don

LIGA CAMPIONILOR – HCM Baia Mare pleacă joi dimineața spre Rostov-pe-Don

spot_img

DISTRIBUIȚI

HCM Baia Mare porneşte spre Rostov-pe-Don joi dimineaţa. Prima parte a traseului total de circa 1.800 km (distanţă rutieră) va fi parcursă cu autocarul, pentru ca din Budapesta vicecampioana naţională a României să ia avionul până în Moscova. Din capitala Rusiei, handbalistele de la HCM vor lua alt avion, până la Rostov-pe-Don. Practic toată ziua de joi echipa băimăreană şi-o va petrece pe drum.

Vineri dimineaţa HCM are planificată o vizionare, iar pentru după masă este programat un prim antrenament în sala de joc. Sâmbătă dimineaţa băimărencele au un antrenament de o oră, plus vizionare. De la ora 16.00 are loc meciul din a patra etapă a Grupei A – EHF Champions League dintre Rostov-Don şi HCM Baia Mare.

HCM porneşte înapoi spre România duminică dimineaţa, urmând să schimbe din nou două avioane: Rostov-pe-Don – Moscova, Moscova – Bucureşti. Din capitala României, vicecampioana naţională va lua un autocar până la Ploieşti, acolo unde luni, 9 noiembrie, de la ora 17.00, băimărencele vor întâlni CSM-ul din localitate, pentru partida din etapa a 11-a a Ligii Naţionale.

Sursa text și foto: hcmbaiamare.ro

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA