AcasăEvenimentSportLIGA CAMPIONILOR - Eliza Buceschi a marcat de opt ori pentru...

LIGA CAMPIONILOR – Eliza Buceschi a marcat de opt ori pentru Thuringer în meciul cu Podravka

DISTRIBUIȚI

După ce vineri, Cristina Neagu a înscris opt goluri pentru Buducnost în meciul cu Selgros Lublin, a venit rândul celeilalte jucătoare române care evoluează în Liga Campionilor, dar la echipe din străinătate, să iasă în evidență. Băimăreanca Eliza Buceschi nu s-a lăsat mai prejos și a înscris tot de opt ori în meciul echipei sale,Thuringer, cu Podravka, scor 29-19 pentru gazde.

Echipa germană antrenată de românul Herbert Muller nu a avut probleme cu ultima clasată în grupa B, iar Thuringer conducea la pauză cu 13-6.

Cu un portar în mare formă, Dinah Ekerle, care a avut 16 parade în tot meciul, gazdele au condus ostilitățile și în partea a doua a întâlnirii. S-a încheiat 29-19 pentru Thuringer, cu un ultim gol înscris de Eliza Buceschi.
După această victorie, echipa germană urcă pe locul 2 în grupă și speră în continuare la o calificare în faza următoare.

Buceschi, cu 8 goluri, și Luzumova, cu 5, au fost cele mai bune marcatoare de la învingătoare, în timp ce pentru croate Ekatarina Nemaskalo și Dora Krsnik au înscris fiecare câte 5 goluri.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA