AcasăEvenimentSportLIGA CAMPIONILOR – CSM București a terminat grupa pe locul doi, Cristina...

LIGA CAMPIONILOR – CSM București a terminat grupa pe locul doi, Cristina Neagu, opt goluri pentru Buducnost

DISTRIBUIȚI

Deja calificată din grupa de Liga Campionilor, CSM Bucureşti a câştigat şi ultimul meci al anului – în sala Dinamo, elevele lui Kim Rasmussen au învins-o pe Savehof. După 28-17 în tur şi 13-9 la pauză, CSM ul s-a impus cu 27-22, la finalul unei partide controlate cap-coadă.

Locul 3 din grupă, suedezele se pot mândri doar cu cea mai bună marcatoare a partidei – Emma Ekenman-Fernis a avut procentaj sută la sută, 7 goluri din 7 aruncări. Tot o suedeză, dar de la CSM, a înscris cele mai multe goluri pentru campioana României -Isabelle Gulden a semnat şase reuşite împotriva fostei sale echipe.

„Mereu e puţin special, sigur, înţelegi tot ce spun, dar sunt foarte tinere, nu am jucat cu multe dintre ele, doar cu două, deci nu sunt chiar fosta mea echipă. Savehof e în inima mea şi va fi mereu”, a comentat Gulden.

CSM Bucureşti a terminat pe locul doi, după Buducnost, şi s-a calificat în grupele principale.

„A fost o perioadă grea, cu schimbarea de antrenor abia am început să ne cunoaştem, cu problemele cu banii pe care le cunoaşte toată lumea, a fost o perioadă dificilă, dar am câştigat toate meciurile din campionat”, a spus Rasmussen.

Buducnost Podgorica – Selgros Lublin 29-25

Cristina Neagu a strălucit din nou în jocul deţinătoarei Ligii Campionilor, Buducnost Podgorica. Românca a marcat de opt ori, a dat cinci pase decisive şi a reusit cea mai frumoasă fază a meciului cu polonezele de la Lublin.

Formaţia oaspete a condus o singura dată, 13-12, la finalul primei reprize şi va părăsi Champions League pentru a juca în Cupa Cupelor.

Cristina Neagu şi Katarina Bulatovic au fost principalele marcatoare ale partidei, cu câte 8 goluri. Buducnost merge în grupa principală doi, alături de CSM Bucureşti şi de IK Savehof, după victoria cu 29-25.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA