AcasăLIFELIFESTYLE DE MILIONAR - Cum și-a petrecut ziua de naștere italianul Gianluca...

LIFESTYLE DE MILIONAR – Cum și-a petrecut ziua de naștere italianul Gianluca Vacchi

DISTRIBUIȚI

LIFESTYLE DE MILIONAR Gianluca Vacchi, afaceristul din Bologna și vedeta Instagramului, cu trup de puști musculos și cu peste 100 de tatuaje, a împlinit pe 5 august vârsta de 49 de ani, pe care a petrecut-o așa cum era de așteptat, alături de prieteni, înconjurat de lux fără limite, arată Libertatea.

Acesta și-a sărbătorit ziua de naștere mai întâi pe iaht, alături de soția sa, iar apoi seara a dat o petrecere grandioasă cu tematică alb-negru. Mai mult, el a postat pe Instagram o imagine cu cadoul primit de la frumoasa sa soție. Deși a împlinit venerabila vârstă de 49 de ani, acesta a primit în dar un motor nou, pe care se pare că și-l dorea.
Gianluca a dat cu ocazia aniversării lui un interviu în ziarul italian Corriere în care a vorbit deschis despre el și cum e să fie atât de bogat încât să își permită să se distreze fără limite.

„Eu sunt o persoană căruia nu-i place să fie definită într-un mod specific, ca un stereotip. Am fost un antreprenor și finanțator în primii 20 de ani din viata mea, am fost un sportiv pasionat. Când eram tânăr visam să am succes în lumea afacerilor, în scopul de a avea un rezultat natural care ar duce la o îmbogățire. Îmbogățirea pentru mine, nu a avut niciodată sentimentul de acumulare, ci numai de a mă bucura de lucrurile din viața mea alături de prietenii mei.

Bărbatul deține o diplomă în economie și comerț la Bologna și este fiul fondatorului AMI, un lider in proiectarea si fabricarea de mașini automate de prelucrare și ambalare a produselor farmaceutice, cosmetice sau produselor alimentare.

Deși el este trecut ca manager al companiei, vărul sau, Alberto Vacchi, este cel care administreaza compania. Însă, acesta susține că face eforturi să conducă cele 12 compaii pe care le deține, iar în timpul liber preferă să se distreze alături de prieteni. „Am 12 companii în sectoare diferite, pe care le cumpăr și le vând după ce mi-am adus contribuția la buna lor funcționare”, a spus acesta, enumerând câteva dintre afacerile sale.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA