spot_img
Acasăsinucidere maramuresLIDERII LUMII ÎNGRIJORAȚI – Arma secretă a lui Putin, pregătită de luptă

LIDERII LUMII ÎNGRIJORAȚI – Arma secretă a lui Putin, pregătită de luptă

spot_img

DISTRIBUIȚI

LIDERII LUMII  Liderul de la Kremlin pregătește o armată secretă de câini clonați pentru luptă. Primele exemplare au ajuns deja pe teritoriul Rusiei și vor fi repartizate trupelor speciale de poliție și Serviciului Federal de Securitate, temutul FSB, scrie publicația „The Mirror”. Patrupedele au fost dresate special pentru a detecta explozibili și droguri.

Trei ciobănești belgieni Malinois, valorând, fiecare, 80.000 de lire sterline, au devenit primii câini clonați, utilizați de structurile militare și de poliție din Rusia. Patrupedele vor fi repartizate polițiștilor și membrilor FSB care acționează în Siberia, mai exact în Iakutia, cea mai friguroasă regiune populată de pe glob. Câinii au fost clonați de profesorul sud-coreean Hwang Woo Suk, care i-a donat apoi autorităților ruse, potrivit Jurnalul.

Patrupedele fac parte dintr-un lot de 500 de cățeluși clonați în laboratoarele „Sooam Biotech”, din Seul, primul centru din lume pentru clonarea animalelor. Cele trei exemplare au fost dresate pentru a detecta explozibili și droguri. Înainte de a-și începe activitatea în poliție și în FSB, câinii vor primi o „respecializare lingvistică”, deoarece înțeleg comenzile doar în limba coreeană. Câinii au fost prezentați în fața mass media rusești la Muzeul mamuților din capitala regională Iakutsk, cel mai rece oraș de pe planetă.

„Ei au fost recreați din celulele celui mai bun patruped coreean pentru adulmecare, moștenind abilitățile unice ale acestuia, și sunt primii câini utilitari clonați din Rusia”, a declarat Simion Grigoriev, directorul Muzeului mamuților. „Patrupedele sunt foarte tinere și au primit în Coreea antrenamentul de bază. Din acest motiv, dresorii lor de aici vor hotărî ceea ce este mai bine pentru câini, în funcție de abilitățile acestora”, a adăugat el.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA