AcasăActualitatePoliticLiberalii se consulta intre ei inainte de Congres. Liberalii lui Nemes il...

Liberalii se consulta intre ei inainte de Congres. Liberalii lui Nemes il vor pe Iohannis presedinte

DISTRIBUIȚI

Preşedintele Partidului Naţional Liberal Maramureş, Ovidiu Nemeş, alături de delegaţii la congresul extraordinar al PNL au participat recent la Zalău, la o consultare internă în vederea pregătirii evenimentului politic de la sfârşitul lunii. La şedinţă au fost prezenţi cei doi candidaţi pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis şi Ioan Ghişe.

„Am participat miercuri la o dezbatere internă eficientă, înainte de alegerile pentru preşedinţia partidului. Cei doi candidaţi, Klaus Iohannis şi Ioan Ghişe au vorbit despre cum văd ei mersul partidului în perioada următoare şi despre modul în care ar trebui condus. Am discutat despre unificarea dreptei, iar Klaus Iohannis ne-a prezentat o viziune politică pentru PNL pe care doreşte să o transpună într-un proiect politic pentru următorii ani.

În cadrul ultimei delegaţii permanente a partidului, noi, liberalii maramureşeni, am votat pentru susţinerea lui Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, iar la sfârşitul săptămânii viitore, 36 de delegaţi vor participa la congres pentru a da partidului un nou preşedinte”, declară Ovidiu Nemeş, preşedintele PNL Maramureş.

Congresul extraordinar al PNL va avea loc în perioada 27-28 iunie, în Bucureşti.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA