AcasăActualitatePoliticLiberalii îşi lansează candidaţii la europarlamentare: 300 de maramureşeni, prezenţi şi ei...

Liberalii îşi lansează candidaţii la europarlamentare: 300 de maramureşeni, prezenţi şi ei la Cluj

DISTRIBUIȚI

Liberalii maramureşeni participă în acest final de săptămână la Cluj la lansarea candidaţilor  pentru  europarlamentare. Peste 300 de membri PNL Maramureş – primari, viceprimari, consilieri locali, consilieri judeţeni, preşedinţi de organizaţii şi simpatizanţi – vor participa sâmbătă, 12 aprilie, în Cluj-Napoca, la lansarea candidaţilor la alegerile europarlamentare. Evenimentul se va desfăşura la Casa de Cultură a Studenţilor.

La evenimentul de sâmbătă va participa şi preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, alături de membrii organizaţiilor PNL din regiunea NV.

„La lansarea candidaţilor PNL pentru Parlamentul European va participa şi o delegaţie numeroasă din judeţul Maramureş. Primari, viceprimari, preşedinţi de organizaţii, cu toţii vom fi alături de candidaţii PNL la alegerile europarlamentare.

Noi, liberalii maramureşeni, vom susţine la alegerile din 25 mai candidatul din regiunea NV, pe Norica Nicolai, care de altfel, a promis că îşi va deschide un birou de europarlamentar în judeţul nostru. Organizaţia PNL Maramureş şi-a propus să obţină, la nivel de judeţ, scorul de 25% şi avem toate pârghiile necesare să realizăm acest lucru”, declară preşedintele PNL Maramureş, Ovidiu Nemeş.

Reprezentantul Regiunii Nord-Vest la alegerile europarlamentare din 25 mai, Norica Nicolai, ocupă primul loc pe lista de candidaţi, fiind urmată de Adina Vălean, Renate Weber, Ramona Mănescu, Eduard Hellvig, Cristian Buşoi, Mihai Ţurcanu, Claudia Benchescu, Romeo Stavarache şi Andrei Muraru.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA