AcasăAdministrațieLEGENDA MINAURULUI - Maricel Voinea, cooptat de primarul Cătălin Cherecheș în viitoarea...

LEGENDA MINAURULUI – Maricel Voinea, cooptat de primarul Cătălin Cherecheș în viitoarea sa echipă pentru Consiliul Local

DISTRIBUIȚI

LEGENDA MINAURULUI Primarul Cătălin Cherecheș continuă să atragă în echipa sa pentru Baia Mare nume importante, oameni binecunoscuți și apreciați în domeniile lor și în comunitate.

Pe lista pentru Consiliul Local, la alegerile locale care vor avea loc peste câteva luni, în echipa lui Cătălin Cherecheș vom vedea o personalitate surprinzătoare. Este vorba despre îndrăgitul Maricel Voinea, dublu medaliat olimpic, celebritate a handbalului mondial, extrema stângă care în anii ’80 – ’90 impresiona lumea handbalului cu golurile sale din unghiuri imposibile, perfecționând aici, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, Efectul Voinea.

După o carieră de invidiat în handbal, ca jucător, Maricel Voinea a devenit antrenor, ulterior s-a retras însă. Locuiește în Germania, unde lucrează în administrația publică, iar în ultimii ani a fost adesea în Baia Mare, fiind apropiat de Cătălin Cherecheș care adesea i-a cerut sfatul cu privire la proiectele sale pentru sport în general, pentru handbal în mod special. A declarat acum mai mulți ani că s-ar fi întors în Baia Mare, orașul unde s-a dezvoltat ca sportiv, unde s-a consacrat și și-a petrecut mare parte din viață, însă la vremea respectivă nu primise nici o ofertă concretă de a veni și de a antrena echipa orașului. Lucrurile s-au schimbat însă după ce Cătălin Cherecheș a fost ales primar și a început să îl implice pe Maricel Voinea în viața sportivă a comunității. Acum, Maricel Voinea ar putea reveni definitiv în Baia Mare pentru a pune umărul la consolidarea administrației publice, pentru a intra în slujba băimărenilor.

Am încercat mereu să mă înconjor de profesioniști buni în domeniile lor, de oameni cu suflet mare și apreciați de comunitate. Îmi doresc pentru comunitatea noastră tot ce e mai bun, astfel că invit în echipa mea pentru Baia Mare oameni relevanți, care cunosc performanța și înțeleg ce înseamnă să fii în slujba cetățenilor. Am încredere că vom face o echipă bună, alături și de celelalte persoane care vor veni alături de mine în demersul meu pentru Baia Mare. Maricel Voinea a fost și este un campion, are atuul de a fi trăit în străinătate unde a văzut ce înseamnă să trăiești într-un sistem administrativ nemțesc și cred că va avea un cuvânt important de spus la masa aleșilor locali, fiind o voce a băimărenilor, a celor care îl apreciază ca sportiv, ca om, pe care îi va reprezenta, sunt convins, așa cum a reprezentat Baia Mare în trecut, pe cele mai mari scene ale handbalului european, cu onoare, demnitate și determinare! Sunt onorat de prietenia sa, dar mai ales că a acceptat să vină alături de mine, pentru Baia Mare!„, a declarat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA