spot_img
AcasăActualitateLEGE NOUĂ - Racordare gratuită și în timp scurt la gaze, pentru...

LEGE NOUĂ – Racordare gratuită și în timp scurt la gaze, pentru consumatorii casnici

DISTRIBUIȚI

Racordarea la gaze va fi gratuită pentru toate persoanele fizice, indiferent unde e locul de consum, și se face în cel mult 90 de zile. Lege nouă Autoritatea de Reglementare a elaborat un nou regulament de racordare la rețeaua de distribuție a gazelor naturale, de care este nevoie ca urmare a ultimelor modificări ale legii energiei. Toți consumatorii casnici vor fi racordați gratuit, după ce regulamentul va intra în vigoare, scrie Economica.net.

Popular și scurt spus, oamenii care vor să “tragă gaze” acasă trebuie să țină minte trei lucuri: firma de distribuție e obligată să îi racordeze, la cerere, orinde ar fi locul de consum, racordarea este gratuită iar procesul trebuie finalizat în 90 de zile de la obținerea autorizației de construire a instalației de gaze.

Detaliile sunt mai jos Noul regulament face obiectul unui ordin al ANRE care este în dezbatere publică (îl puteți vedea și descărca) iar principala modificare relevantă pentru majoritatea viitorilor consumatori casnici se referă la faptul că racordarea la rețeaua de gaze va fi gratuită.

Descarcă și citește documentul, AICI.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA