AcasăLifestyleMondenLE PLAC BĂRBAȚII - Șase artiști despre care probabil nu știai că...

LE PLAC BĂRBAȚII – Șase artiști despre care probabil nu știai că sunt gay

DISTRIBUIȚI

LE PLAC BĂRBAȚII Dragostea nu are vârstă, sex, culoare. Așa cântau și băieții de la O-Zone în anii 2000. Și aveau dreptate. Dragostea nu cunoaște limite, iar artiștii demonstrează asta perfect. Există câțiva cântăreți care au recunoscut că sunt gay și sunt mândri de asta. Ei luptă pentru drepturile comunității LGBT și împotriva barierelor sociale, arată ZuTV.

LE PLAC BĂRBAȚII Adam Lambert, poate cel mai controversat personaj din istoria American Idol, și-a sărutat un coleg de trupă în urmă cu ceva timp, la American Music Awards. Acum cântă alături de Queen, iar pe 21 iunie au concertat la București.

gty_adam_lambert_dm_121231_wmain

George Michael și-a ținut secretă sexualitatea până în anii ’90. Acum nu mai are nicio problemă să-și recunoască orientarea sexuală și se implică în acțiuni care au ca scop recunoașterea drepturilor comunității LGBT.

george-michael-1987-portrait-billboard-650

Neil Patrick Harris a pus capăt speculațiilor și, în 2006, a declarat că e gay. Fanele serialului ”How I Met Your Mother” probabil că n-au fost prea fericite când au aflat.

neil-patrick-harris

Elton John e o legendă vie a muzicii și și-a asumat sexualitatea cu mult înainte să fie acceptată social. Se implică în acțiuni de strângere de fonduri pentru cercetare în medicină și a luptat mereu cu stereotipurile.

elton-john-24

Sam Smith și-a deschis sufletul în emisiunea lui Ellen DeGeneres și a recunoscut ceea ce mulți bănuiau, și anume că nu îi plac femeile. Mulți au spus că a fost vorba de o strategie, pentru că a povestit asta exact înainte să-și lanseze albumul. (vezi foto principal articol)

Poate cea mai mare dezamăgire pentru fete e Ricky Martin. În 2010, el recunoștea, într-o postare pe site-ul lui, că e gay: ”Sunt mândru să spun că sunt un bărbat homosexual foarte norocos”.

Ricky-Martin

Surse foto: Sam Smith, Adam Lambert, George Michael, Neil Patrick Harris, Elton John, Ricky Martin.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA