Acasăsinucidere maramuresLANSARE – Nico a dăruit tuturor, de ziua ei, melodia „În locul...

LANSARE – Nico a dăruit tuturor, de ziua ei, melodia „În locul tău”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Nico începe luna februarie cu piesa „În locul tău”. De ziua ei de naștere, artista ne surprinde cu un nou single și videoclip, ce îl are ca special guest pe Adi Cristescu.

Este prima colaborare pe care o au cei doi artiști pe partea de compoziție și producție. Single-ul „În locul tău” este compus de către Adi Cristescu și Chris Mayer.

„Este o melodie sinceră, introspectivă, cu un aer melancolic, cu o poveste simplă, metaforică. Astăzi este ziua mea de naștere și mi se pare ocazia ideală să vă fac un cadou muzical, pentru că de fiecare dată primesc numeroase mesaje, felicitări, cadouri. Bucurați-vă de muzică și nu încetați să zâmbiți”, spune Nico.

Dacă în 2014, Nico, alături de Shobby, lansa single-ul „Clipe”, prima colaborare după 6 ani de la primul lor featuring, la începutul anului 2016, cei doi artiști au lansat o nouă piesă împreună. Mai mult, în 2015, artista a colaborat cu Sonny Flame pentru single-ul și videoclipul „Alt început”. Odată cu lansarea single-ului “Clipe”, Nico a început să lucreaze intens la un nou material discografic, iar pop-ul, cu accente R&B, este direcția următorului album al artistei.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA