Acasăsinucidere maramuresLANSARE - In 23 martie incepe proiectul "Let's do it in Maramures"...

LANSARE – In 23 martie incepe proiectul „Let’s do it in Maramures” (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

În data de 23 martie 2013 se lansează proiectul Let’s do it în Maramureş. Conferiţa va avea loc de la ora 11:00 la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”. Anul acesta se va pune accent, pe lângă numărul voluntarilor şi a colectării selective, pe implicarea în proiect a românilor plecaţi în străinătate.

La lansarea ediţiei din 2013 vor fi invitaţi sponsorii principali ai acţiunii din ediţiile trecute, autorităţile judeţene şi autorităţile locale. Vor lua cuvântul voluntari implicaţi în proiect de la prima sa lansare, care vor vorbi despre rezultatele obţinute în anii anteriori. Va fi prezentată echipa care va coordona acţiunea de anul acesta .

În acest an curăţenia propriu-zisă va avea loc în data de 28 septembrie, când ne-am propus să acoperim zone cât mai largi din judeţ, dar până în septembrie se vor organiza mai multe acţiuni sub egida „Let’s do it”. Prima din această serie va avea loc la sfârşitul lunii martie, de „Ora Pământului”, când întreaga echipă va susţine Interact Club la evenimentul „De râsul pământului”.

„Let’s Do It, România!” face parte din marea echipa „Let’s Do It, World!” care va implica peste 100 de state, la nivel global,în cel mai mare eveniment de voluntariat din istoria omenirii. Estimarile organizatorilor sunt că peste 300 milioane de voluntari vor participa in 2013 la această acţiune. România este ţara cu cel mai mare numar de voluntari mobilizati.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA