Acasă Eveniment LACRIMI ȘI DURERE - Violonistul băimărean Fabian Ghișe a fost condus pe...

LACRIMI ȘI DURERE – Violonistul băimărean Fabian Ghișe a fost condus pe ultimul drum. Doliu în Ansamblul Folcloric Național Transilvania

DISTRIBUIȚI

Violonistul băimărean Fabian Ghișe, decedat zilele trecute în apartamentul în care locuia, a fost condus ieri pe ultimul drum de către familie, prieteni și colegii din Ansamblul Folcloric Național Transilvania, a doua sa familie în ultimii ani.

Apropiații și cunoscuții lui Fabian nu și-au revenit încă din șocul morții acestuia. Cunoscuți ai artistului ne-au delcarat că nu știu să fi avut probleme de sănătate în ultima perioadă în afară de o răceală banală. Aceleași surse ne-au delcarat că violonistul ar fi decedat în urma unui infarct, deși echipajele SMURD și de ambulanță a SAJ Maramureș au încercat să îl resusciteze.

Înmormântarea a avut loc ieri, 28 octombrie, la cimitirul Tanatorio din Baia Mare. La fața locului au fost prezenți atât cei din familia lui Fabian și cunoscuți ai acestuia, cât și Ansamblul Folcloric Național Transilvania care i-a dăruit un ultim moment artistic.

A fost o veste năpraznică, tragică. A fost un foarte bun profesionist. Răspundea mereu pozitiv la orice îi solicitam eu sau dirijorul, era mereu cu zâmbetul pe buze. În ultimul an, coagulase o orchestră de copii și tineri, cu care făcea cursuri. A avut și un spectacol de Mărțișor, iar în septembrie festivalul destinat copiilor “Cât îi Maramureșul”. Fabi ne-a învățat mereu să fim mai buni, să fim prieteni. E o mare, mare pierdere pentru noi, era un membru extrem de important pentru ansamblul nostru.Va fi foarte greu fără el, este clar că nu îl vom putea înlocui. Transmitem gânduri de mângâiere tatălui său. Vom organiza un proiect, o acțiune care să îi poarte numele”, a declarat, pentru DirectMM.ro, Iuliana Dăncuș, directorul Ansamblului Folcloric Național Transilvania.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA